Here we go

Ny header. SNYGG VA?! Så himla duktig

Nu åker jag

<3

Tandådalen

Hej!

Sen uppdatering, sorry! Det har varit ganska stressigt i helgen. Eller ne, nu ljuger jag. Det har nog varit den chillaste helgen på tusen år. Jag har suttit och spelat massa Rock Band och Fifa. Jag klarar Radioheads låt Creep på expert nu, sång that is! Run to the Hills (Iron Maiden) går också fint! Haha.

Aja, nu sitter jag här vid datorn och klockan är 07.37 i skrivande stund. Jag har världens äckligaste j***a ansiktsmask på mig! Ja, ni läste rätt, och nej, jag är inte gay. Försöker bara återställa mitt en gång så vackra ansikte, och det här är ett steg i kuren, haha. Jag säger då det ...

Jag ska iallafall iväg till Tandådalen idag. Vi ska möta Vickan och hennes familj vid 12. Jag är skittaggad (skidtaggad, höhö). Hon har sagt att hon ska åka om mig som skit :( Det ska jag visa att hon inte klarar av! Jag har ju liksom värsta dräkten eller vad man ska kalla det. Hon har å andra sidan varit i Alperna nyligen och värmt upp ...

Aja, sitter också och väntar på att torktumlaren och torkskåpet ska bli klara så jag kan få ta ut rena t-shirtar och grejer som jag vill ha med mig. Är lite sent ute med kläderna.

Under tiden ska jag fixa lite med min blogg, lägga upp lite bilder på gamla inlägg och så. Min blogg ska bli lika fin som Tarzas har jag bestämt. Finare till och med! Hon kommer med avund läsa min blogg varje dag i framtiden ;)

Ska se sen när mamma vaknar om hon har stickat klart min halsduk. Jag frågade henne om hon kunde sticka en till mig, och det kunde hon <3 Min andra är hemma hos John, på hans hatthylla :P

Har så mycket som jag skulle vilja skriva, fast jag vet inte vad det skulle vara i såna fall. Nu måste jag faktiskt gå. Ska se om jag kan slänga in några inlägg där uppe.

Hejdå

Jag i min färgglada dräkt!

Torsdag och trött

Hej.

Är tokförkyld och trött. Har jobbat med religion och projektarbete idag. Skulle egentligen inte gå till skolan alls, men kände mig tvungen för jag ville inte missa en religionslektion till som förra veckan.

Religionen gick bra. Jag kom bra överens med Elin om Hellenismens historia! Vi fick små skrattanfall åt våra konstiga texter, för de lät helt sjuka. Ofta man använder "i realiteten" istället för "i verkligheten"?

Åkte med Simon hem till honom och jobbade på det sista på vårt projektarbete. Det var fan inte lätt alltså. Vi fick de sjukaste svaren på våra uträkningar. Det kändes lite som att hela vårat stora arbete bara trasades sönder i småbitar när vi fick svaret att det kommer ta 83 år att tjäna tillbaka de pengar man satsat på ett miljöhus, istället för ett vanligt hus. Vi gjorde om uträkningarna lite, och till slut fick vi det att stämma :P 4 år, lite rimligare.

Nu är jag hemma igen. Har vilat lite, och nu är det lite jobbigt. Jag har precis fått reda på att min mormor har cancer :/ Det enda hon vill göra innan hon dör är att se mig ta studenten. Jag hoppas att hon får göra det. Känner mig jätteledsen.

Onsdag 24/2


Idag tog jag faktiskt bussen till skolan. Jag tänkte att jag skulle vara lite miljövänlig. Sen är det ju faktiskt väldigt skönt att sitta och lyssna på iPoden under resan (Y)

Första lektionen var Fysik Breddning. Vi höll på med små teleskop idag. Det var skitkul, från vår matsal kunde man läsa den lilla texten som stod på dörrarna på andra sidan skolan. Det är bra grejer! Jag gillar Fysik Breddning. Jag kommer bra överens med läraren och det är intressant :) Idag imponerade jag nog till och med på honom en gång, eller det kändes så iallafall.

Lååång håltimme som spenderades med David och Jens. Vi spelade kort och så. Sen åkte vi till David och hämtade pengar, för han skulle sätta in lite på banken. Det skulle jag också. 50 Euro. Det gick bra. Efter det åkte vi till Flygfyren och köpte godis. Jag har förresten inte blivit uppringd av dem än. Jag sökte ju jobb där och skrev värsta CV:t. Min ansökan var absolut inte sämre än ansökningarna som några som blivit uppringda gjort, men det är väl min vanliga otur -.-

Nu ska jag plugga ännu mera Biologi resten av kvällen. Har ett viktigt prov imorgon som jag väldigt gärna skulle sätta High Score på. Det är så mycket att läsa, så jag vet inte riktigt vad som är bra att kunna.

Aja, ta hand om er alla mina trogna läsare :P Eller iallafall de som jag vet läser :)

Teleskopet

Ajajajajajaj, ooooh

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Har precis kommit hem från vårdcentralen. Har tagit spruta mot gulsot och grejer till vi ska åka till Mauritius. Nu gör det skiiitont i armen. Jag sa att jag var vänsterhänt också :P Jag har ju skrivit med vänsterhanden i ett år nu. Håller på att konvertera. Vill vara vänster med både handen och foten, för det är coolare.

Idag försov jag mig litegrann så det blev jättestressigt imorse. Jag fick typ springa ut i bilen och åka till skolan. Vi skulle ha prov i samhällskunskap. Det handlade om massmedia, och jag tycker att det gick jättebra. Fick fram lite olika synpunkter. Tror jag skrev en sak som ingen annan i klassen skrev :)

Sen skulle jag åka hem för jag mådde inte bra, men pappa hade inte kommit än, så jag var med på biologilektionen också och kollade på en film som handlade om livet. Den var väldigt ingående. VÄLDIGT alltså. Nästan lite läskigt. Efter det kom mamma och pappa och hämtade mig.

Efter skolan har jag vilat litegrann och kollat på Family Guy. Det går inte att beskriva hur skönt det är att göra så efter en skoldag.

Nu är Lucas här (min systers pojk) så vi ska lyxa till det lite och äta kebab. YEAH!

Juste! Det är så kallt här hemma nu, så vattnet har frusit! Hoppas det släpper snart.

Måndag

Har precis kommit hem från min lillebrors klass Pocahontas-uppvisning. Det var helkul. Fika och grejer också. De var skitduktiga. Nu ska jag kolla på Yes Man.

Igår såg jag Hot Rod. Det var en av de skönaste filmerna jag har sett.

Imorse hade vi ett engelskaprov. Det kändes helbra. Efter det hade vi fysik och Biologi. Biologin var värsta kul. Vi fick hålla på massor med människokroppen, något jag kommer göra mycket i framtiden (: Sen körde vi runt ett skelett och lekte lite. Jag fick se mig själv på en video från den lektionen, och jag ser ju helt förjävlig ut, helt enkelt. Jag känner mig extremt ful just nu ... har fått massa finnar och skit i ansiktet. Har liksom aldrig haft en enda förut. Aja, ska till Mauritius snart. Då ska jag sola bort de små äcklena! Efter det ska jag klippa mig också. Inte innan, för jag ska ha långt blont hår då när vi åker dit har jag bestämt, haha. Det började som ett skämt mellan mig och min bror, men jag tänker helt allvarligt göra det, sen ska det bort!

Som sagt, nu ska jag kolla på Yes Man. Får se om den är kul.

Snart lov!

Cool beans!

Söndag

Hemma igen. Värsta snökaoset igår. Snön vid sidan om vägen var liksom högre upp än bilen så det var lite läskigt. Jag filmade en bit av bilfärden, haha, så jag får lägga upp filmen här någon gång. Det var som värsta skräckfilmen! Det kändes som att man åkte båt för bilen blåste och gled åt alla håll. Jag tog mig fram och tillbaka säkert iallafall.

Igår såg jag filmen Inglorious Basterds, av Quentin Tarantino. Den var helt sjuk! Fast himla rolig. Den handlade om andra världskriget, och det var lite ombytta roller. Judarna dödade nazisterna istället. Brad Pitt skulle låtsas vara en italienare i slutet av filmen. Det gick ju sådär :P "Buongiorno" blev "BÅNNDJÅÅÅHRNOEW". Jag tyckte det var skitkul.

Idag ska jag faktiskt plugga hela dagen non-stop hade jag tänkt. Får hitta på något kul att göra samtidigt. Tänk om man hade en sån där massagefåtölj som han på citibank-reklamen har (eller vad det är för bank). Då skulle det ju vara mycket roligare att plugga.

Snart är det sportlov. Längtar ihjäl mig. Ska ju upp till Tandådalen då med den andra familjen i stallet. Jag är lite avundsjuk på dem, för de har ju värmt upp i Verbier i Alperna :O

Jag hoppar lite fram och tillbaka mellan ämnena, men det är okej. Nu ska jag gå och duscha varmt. Har ju varit ute i kylan och stridit och skottat.

Och juste! SÅ HIMLA GRYMT AV MARCUS HELLNER OCH JOHAN OLSSON IGÅR! Helt galet bra gjort!

Lördag 20

Sitter här vaken och klockan är 04.02. Jag känner att jag börjar få ont i halsen igen :S Ska gå ner och leta efter Strepsils och någonting att äta. Nattmackor <3


Fredag

Sa igår att jag inte hade någon lektion idag, och det har jag inte heller, men jag tänker åka till skolan nu ändå och plugga lite. Ska hämta några böcker också. Hade värsta konstiga drömmen inatt och nu är jag motiverad att plugga :P

Låg vaken halva natten och kollade på damernas halfpipe, snowboard. Det var kul, men hur många som helst som landade fel och fick poängavdrag :S

Aja, kommer skriva ett längre inlägg ikväll som jag alltid gör. Eller "alltid", jag har haft bloggen i 4 dagar.

:)

Torsdag 18

HELT OTROLIGT! I månader har jag försökt få sova hela den halvtimmen jag har ställt min klocka på. Jag har fortfarande inte lyckats. Jag överdriver inte heller, utan VARJE gång jag lägger mig och vilar, så blir jag väckt. Folk som vill ha skjuts hit och dit, någon som letar efter någonting eller bara undrar var jag är. Jag är som alltid på mitt rum och vilar - i 30 minuter. Är det för mycket begärt eller? Jag är inte arg på alla som väcker mig, utan bara att det händer. Det är så konstigt. Den här gången var det iallafall min kära syster som ville bli hämtad i ett iskallt stall, så det gör ingenting.

Hej förresten.

Idag har det varit en riktig skitdag. Den började så bra, men allt är den där religionslektionens fel. Jag och David satt och lekte på Google Maps på en dator i plugg-rummet för jag hade sagt till honom att lektionen började 13.00. Det var alltså mitt fel. Lyckligt ovetande satt vi där och planerade resor innan vi 12.45 bestämde oss för att gå och läsa på lite innan lektionen. När vi sedan kommer till fönstret in till lektionssalen ser vi att vår lärare står där och alla sitter där inne tysta och duktiga. Vi bestämmer oss då för att gå och kolla schemat, bara för att få reda på att vi är 30 minuter sena! Sen vågade vi inte gå in i klassrummet och säga att vi glömde bort tiden litegrann, så vi gick istället ner till teknikkorridoren och körde Hänga gubbe med ord från religionsboken i 2h.

Jag fick ett sms idag också, eller flera stycken faktiskt. Några som gjorde min dag lite bättre :) Men sms:et jag pratar om var iallafall från Folktandvården. De gav mig en tid imorgon kl. 13.15, och det betyder att jag missar min enda lektion imorgon, vilken råkar vara Religion!!! Vad ska jag göra? ...

Annars blir väl fredagen som alla andra dagar. Folk drar ut på alla möjliga ställen och har kul. Jag sitter väl som vanligt hemma utan att ha en aning om vad som händer. Tycker jag försöker vara en fin vän, men det lönar sig inte :) Jag ska iallafall upp och jobba ganska tidigt på lördagsmorgonen så jag skiter faktiskt i det. "Men vadå, om du ändå inte kan dricka, hur kul är det då?" Jag tycker att om man inte kan ha kul utan att dricka så bör man ta sig en funderare.

Jag tänker göra det till en kul fredag ändå.

Simma lugnt

Odens dag

Tjabba

Idag har det varit en superlugn dag. Sov till 09.00 imorse. Förberedde min nyhetsredovisning litegranna, och åkte till skolan för att förbereda den lite mer med Simon. Vi gick igenom den typ 5 gånger innan lektionen började kl. 13.00.

Redovisningen gick typ perfekt. Snubblade på några ord som jag alltid gör, men annars kändes det som 25 minuters felfrihet. Marie pratade med oss efter lektionen och sa att det var jättebra. Ett MVG blev det, vilket firades med en varm chokladmuffin och yoghurt (som jag aldrig köpt förut).

Nu sitter jag här hemma och äter mackor o grejer. Det var någonting kul på tv ikväll också, men det kommer jag inte ihåg nu bara för det. Ska iallafall kolla Champions League-matchen mellan Bayern München och Fiorentina halv nio. Tills dess blire Family Guy som alltid efter skolan och vila lite. Har förresten lite papper som ska fyllas i om min tid efter gymnasiet. Är halvvägs igenom dem.

Känns iallafall som att alla lärare börjar gilla mig nu igen. En annorlunda känsla. Vet inte vad jag gör för fel för att alla ska bilda så negativa bilder om mig ...

Grattis till Maria som fyller år idag förresten. En mycket anständig kvinna.

Application




En ganska seg dag

Ny dag, nytt inlägg!

Upp 07.00 som vanligt. Kom till skolan 5 minuter för sent, men vad gjorde det, vi hade ju ändå ingen samhällskunskap? Vår lärare var sjuk. Det var Fysik Breddning-läraren också. Eller tja, han var hemma för VAB. Jag och Simon bestämde oss iallafall för att skriva lite mer om Obama, USA:s sjukvårdsreform och utrikespolitik. Han har det inte lätt just nu. Det är ett litet dilemma hur han ska göra för att hålla det han lovat.

Vi hade iallafall Biologi, mitt favoritämne. Det har varit en del ganska sega lektioner på senaste tiden, om jag ska vara ärlig. Sitter liksom och nickar till lite då och då för att jag är så trött. Mitt eget fel iochförsig. Idag var lektionen iallafall riktigt nice. Vi mätte blodtryck, puls och lungkapacitet. Jag hade näst minst lungor av killarna i klassen ... men jag använder dem iallafall bäst, om man ska se på förhållandet mellan kapacitet och resultat på Cooper-testet ;)

Jag lyckades förresten hålla andan i 2min och 10 sek på lektionen! Helt sjukt, haha. Ska börja hålla andan en gång om dagen och slå nya rekord hela tiden. Tänk om man skulle hamna på en båt som Titanic typ, då lär jag ju klara mig ganska bra.

Det kanske låter som att det varit en helnice dag, men det är inte riktigt så. Jag får för lite gjort känns det som. Skulle behöva förena nytta med nöje lite bättre. Nu har jag iallafall vilat i en timme och väntar på att fotbollsmatchen mellan Olympique Lyon och Real Madrid ska börja. Tills dess tänker jag läsa lite mer Biologi. Har prov nästa vecka som jag missade.

Take care


Tare lugnt, jag mår bra. Vi gjorde lite fel första gången bara!

Debut

Okay, nu har jag lovat i 10 månader att fixa en blogg. Alla coola människor har ju en sån. Den är just nu helt sjukt ful och jag har inte en aning om vad jag ska skriva. Det LÄR ju bli bättre sen, hehehe. Inviger väl denna tuffa blogg med att berätta om min dag, kej?

Gick iallafall upp kl. 05.00 för att plugga lite fysik. Vi hade liksom prov i Atomfysik idag (!) Grymt svårt, tyckte jag.  Blev dessvärre inte så mycket plugg, utan jag satte mig vid datorn istället och roade mig på Facebook. Slängde i mig en snål frukost och åkte till skolan redan kl. 07.45! Tänkte sätta mig där och plugga lite i min ensamhet. 20 minuter senare av Hoffmaestro & Chraa dunkande på vol. 20 (asså det är högt, alla hör typ) så var jag där. Försökte lösa lite svåra uppgifter, men utan framgång. Sen gick min fina polare David med mig och köpte en chokladmuffin (muffins?). Den hade värsta extrema densiteten. Blev alldeles mätt.

Provet gick åt skogen kan jag säga, men jag vet hur jag ska lösa det iallafall. Så det så! Nu ligger jag här hemma i min säng med lite chips och kollar på Family Guy. Finns inget skönare att göra efter en "jobbig" dag i skolan.

Ska snart skriva lite om Barack Obamas första år vid makten.

Cya

//André the Rocker

RSS 2.0